BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
dimarts , març 28 2017
Home / General / Conflicte entre taxistes i funerària per canvis en el servei al cementiri
sabadell

Conflicte entre taxistes i funerària per canvis en el servei al cementiri

sabadellSabadell. Diari de Sabadell.- Taxistes de Sabadell i la funerària Torra mantenen fortes discrepàncies sobre la prestació del servei al cementiri. L’inici d’un nou contracte amb una empresa que aglutina a 8 taxis d’alta gamma ha mobilitzat el sector que reclama seguir amb les condicions anteriors a aquest contracte.

Un grup de taxistes van mostrar dimarts les seves queixes davant mateix del Tanatori. Segons va declarar a D.S., Joan Antoni Burgos, president de Ràdio Taxi Sabadell, «reivindiquem que es mantingui una tradició de fa 40 anys i que no s’ens discrimini pel tipus de cotxe amb el que prestem el servei d’acompanyament al cementiri».

En resposta a la protesta del col·lectiu de taxis Radio Taxis de Sabadell, que va tenir lloc dimarts al matí davant les portes del Tanatori, l’empresa Torra S.A ha emès un comunicat en el que manifesta que «el primer que volem deixar clar es que l’Ajuntament no té res a veure amb aquesta acció, que ve motivada per una decisió de Torra, una decisió  estrictament empresarial».

Per E.ÁLVARE/J.MERCADÉ/E. BARNOLA (FOTO)

About STAC

Vea también

IRU da la bienvenida a Fedetaxi colocando en primer plano los intereses del taxi español a nivel internacional

Madrid. Fedetaxi.- La Unión Internacional de Transporte por carretera (The International Road Transport Union IRU) ha ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree